OVER Leadway

Je online marketing partner in Antwerpen

Leadway is een digital agency met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites met impact en het bedenken van doeltreffende online marketing campagnes.

Wij zorgen voor hun groei

logos klanten leadway antwerpen
logos van klanten van leadway
leadway-klanten-logos-mobile

“Het is echt een plezier om met Leadway samen te werken. Ze hebben al heel wat projecten voor ons gerealiseerd, steeds met korte deadlines, en keer op keer “the magic happens”.  Ik kan ze alleen maar sterk aanbevelen als een betrouwbare creatieve partner met oog voor detail en een professionele aanpak.“

Luc Huysmans
CEO, Atlas Network

Leadway heeft voor ons een nieuw logo en website ontwikkeld. Ze waren er meteen op gebrand om een goed resultaat te leveren en wisten de beleving van ons bedrijf goed over te brengen met veel gevoel voor kleur en stijl, wat resulteert in een professionele uitstraling.

Jan Brits
Zaakvoerder, E-Desk

Leadway creëerde voor ons een huisstijl met oog voor de kleinste details. Bij het kiezen van de kleuren, lettertypes en grafische elementen hielden ze duidelijk rekening met alles wat ons vakwerk typeert. Daarnaast gaven ze ons de juiste tools om zelf aan de slag te gaan met een frisse, sprekende en herkenbare communicatie.”

Rafael Mondre
Zaakvoerder, Kumo Bouwwerken

“Wij werden uitstekend begeleid. De voortgang van ons project werd gedetailleerd bijgehouden en we konden alle ontwikkelingen goed volgen. Ondanks het feit dat wij een complex vraagstuk hebben weggelegd, slaagde Leadway erin om met ons mee te denken en met goede oplossingen te komen. Het ontwerp van ons nieuwe platform viel dan ook direct in de smaak!”

Christina De Wild
CEO, GTM Professional

Websites & Online Marketing in Antwerpen sinds 2008.

In 2008 werd Zite Media opgericht. Een klein web agency in Wilrijk, Antwerpen. Gedurende de eerste 5 jaren werden alle werken, van design tot ontwikkeling en onderhoud, uitgevoerd door de 2 oprichters. Vanaf 2013 werd het team stelselmatig uitgebreid met specialisten in elk vakgebied zoals grafisch ontwerpers, web developers, social media experts, enz…

Sinds 2013 is ons hele team ook 100% van thuis gaan werken. Dit zorgde voor een betere work-life balance en droeg ongetwijfeld bij tot het succes dat we de laatste 10 jaar hebben gekend.

Begin 2023 zijn we overgegaan tot een volledige herpositionering van onze diensten met ook een rebranding tot gevolg. Leadway Online Marketing is nu onze naam.

213


Websites

91


Online Campagnes

72


Branding Trajecten

308


Klanten

EXPERTISE & Gedrevenheid

Knowhow.
En passie voor resultaten.

Wij werken samen met de meest vooruitstrevende platforms om uw online marketing campagne een succes te maken.

google partner logo
meta business partner logo
linkedin marketing solutions logo
member of feweb logo

wat wij doen

We helpen je sneller groeien

Een sterk geïntegreerde aanpak tussen strategie, websites en online marketing die jouw groei ondersteunt.

Strategie &
Positionering

We creëren eerst een sterk merk met een duidelijke positionering. Vervolgens komt jouw digitale strategie tot stand uit een grondige analyse en workshops.

Branding &
Huisstijl

Je huisstijl zorgt voor herkenbaarheid van je merk en consistentie bij het ontwerpen en ontwikkelen van al je merkuitingen. De basis voor al je communicatie.

Webdesign &
Development

We bouwen websites die je bedrijf helpen groeien. Ons doel is altijd een betekenisvolle, doeltreffende en aangename beleving voor al jouw website bezoekers.

Webshops &
E-commerce

Een performante webshop die meegroeit met je e-commerce succes. Een ERP koppeling verhoogt de efficiëntie en verbetert de klantervaring.

Online
Marketing

We bedenken en realiseren spraak- makende, impactvolle campagnes die raken, bewustmaken en aanzetten tot actie. Mèt duidelijke meetbare doelen en resultaten!

Content
Marketing

Start vandaag met bouwen aan je merk door middel van content marketing en gerichte merkcommunicatie die past bij de customer journey van je doelgroep.

Later meer… (coming soon)