Zwart-wit beeld van twee handen die werken aan draadframeschetsen van de lay-out van een website met markeringen, een laptop en ontwerpbladen verspreid op een bureau.

Websites & Responsive Webdesign

Maatwerk

Websites die aanspreken, efficiënt zijn en een optimale gebruikservaring bieden op alle devices.

Herkenbaar

Oudere website die niets meer opbrengt?

Pijnpunten die wij constant horen.

Lees verder...
 • Functionaliteit

  Werkt je website niet optimaal, met trage laadtijden of navigatieproblemen?

 • Uitstraling

  Oogt je website verouderd, waardoor het je merkimago schaadt?

 • Zichtbaarheid

  Is je website slecht vindbaar zonder SEO-optimalisatie?

 • Gebruiksvriendelijkheid

  Vinden bezoekers het moeilijk om informatie te vinden op je website?

 • Veiligheid

  Zijn er zorgen over je websiteveiligheid en klantgegevensbescherming?

 • Groei

  Hindert een niet-professionele website je online groei?

Onze belofte

Creativiteit, ervaring en technische know-how.

Niets mag de groei van je bedrijf in de weg staan. Onze creatieve web designers hebben meer dan 10 jaar ervaring in het omzetten van jouw ideeën in een performante marketing machine. Jouw website.

Een data-gedreven strategie

Geen lukraak design. Elke website die wij ontwerpen is gebaseerd op een grondige analyse van data, op een doordachte UX strategie en op jaren ervaring in webdesign.

Creatieve ideeën die converteren

Je wil een mooie en opvallende website. Maar je wilt ook een website die je bezoekers er keer op keer toe aanzet om jouw klant te worden.

Jouw groei als maatstaf voor succes

Allemaal goed en wel. Maar voor ons is de enige manier om de slagkracht van je website te beoordelen, gebaseerd op de meetbare groei van je business.

Recente projecten

Succesverhalen

Onze klanten aan het woord

Lonende en duurzame relaties, opgebouwd met een veelvoud aan klanten in België en Nederland

“Keer op keer the magic happens”

Het is echt een plezier om met Leadway samen te werken. Ze hebben al heel wat websites voor ons gerealiseerd, steeds met korte deadlines, en keer op keer “the magic happens”. Ik kan ze alleen maar sterk aanbevelen als een betrouwbare creatieve partner met oog voor detail en een professionele aanpak.

Een zwart-wit portret van een glimlachende man van middelbare leeftijd met bril en sikje, gekleed in een poloshirt met de tekst 'Rafaël Mondre' en 'grondlegger' in reliëf. De achtergrond

Luc Huysmans

Atlas Network

Zwart-witfoto van Luc Huysmans van een groot vrachtschip gevuld met talloze zeecontainers, dat door kalm water beweegt en een schaduw werpt op het zeeoppervlak.

Maatwerk

Ons stappenplan voor webdesign op maat.

Contacteer ons

  In de eerste fase is het belangrijk dat we begrijpen wat de doelstelling is van jouw website en dat onderzoeken we samen met jou.

  Hieronder enkele vragen die ons daarbij kunnen helpen:

  • Wie is je doelgroep? Naar wie is de website gericht?
  • Wat verwachten zij daar te vinden?
  • Wat is het primaire doel? Informeren of verkopen?
  • Hoe zien de websites van je concurrenten eruit en hoe gaat jouw website zich onderscheiden?

  Dit is de belangrijkste stap in heel het proces! Als deze niet juist wordt aangepakt is de kans groot dat we de bal helemaal mis slaan.

  Eénmaal alle informatie is verzameld en duidelijk in beeld werd gebracht, gaan we aan het denken.
  Online visibiliteit en communicatie waren nog nooit zo belangrijk als vandaag. Je concurrent is slechts één klik verwijderd.

  In de strategie-fase vertalen we het DNA van jouw bedrijf in een sterke communicatiestrategie die ook echt oplevert. Dat is ons doel.

  De strategie uit stap 2 geeft ons aan wat voor informatie, interactie en welke functionaliteiten er op je website moeten komen te staan.

  Wireframes zijn als een bouwtekening waarin we de onderdelen van je website visueel maken. De focus ligt vooral op wat er met je website zal mogelijk zijn en niet zozeer hoe de website eruit zal zien.

  Wireframes omvatten daarom alle processen die van invloed zijn op het functioneren van de website en de focus ligt vooral op:

  • Structuur: welke route leggen de gebruikers af op je website?
  • Navigatie: het menu en de links op de pagina’s
  • Layout: wat is de indeling van de pagina’s en hoe ziet de vlakverdeling eruit?
  • Functionaliteit: welke functies en acties er op de website uitgevoerd kunnen worden.

  Zodra de blauwdruk met behulp van wireframes is gedefinieerd is het tijd om aan het visuele gedeelte te werken.

  De fase waarin je echt te zien krijgt hoe je website er effectief zal uitzien is aangebroken. Het creatief ontwerp is de fase waarbij de wireframes uit stap 3 worden vertaald naar een grafisch geheel. Dat wil zeggen dat kleuren, typografie, maar ook verschillende vormen van interactie op het scherm worden bepaald.

  Na interne controles op usability & kwaliteit wordt het ontwerp tot in detail verfijnd. Pas wanneer wij 100% tevreden zijn wordt het design van je nieuwe website aan je voorgelegd.

  We verwerken je feedback en pas nadat je ons ontwerp hebt goedgekeurd kunnen we overgaan naar de volgende fase: het ontwikkelen van je website!

  We weten nu wat we willen en hoe het eruit moet zien.
  Maar met alleen een mooie website kom je er niet. Wij maken jouw website ook betrouwbaar, veilig en snel. Dat is de doelstelling van onze web developers met de ontwikkeling van de website. Via onze projectomgeving kan je online meekijken en kun je makkelijk feedback geven op iedere oplevering.

  Zodra de website visueel is opgemaakt kan het testen beginnen! We checken op elke pagina of alle links correct werken, we testen de laadtijd van elke pagina en bekijken je website op verschillende browsers en apparaten. Alleen dan weten we zeker dat je site er altijd perfect uitziet.

  Na al het harde werk kunnen we eindelijk je nieuwe website lanceren en op regelmatige tijdstippen ook onderhouden Webdesign is immers een constant lopend proces dat regelmatig onderhoud vraagt.

  Webdesign op maat is een balans tussen vormgeving en functie.