Een zwart-witafbeelding van de hand van een persoon die een stylus vasthoudt boven het scherm van een digitale tablet met een afbeelding, met een laptop en een koffiemok vlakbij op een bureau.

Logo & Huisstijl

Visuele identiteit

Wij creëren een logo en een huisstijl die je merk versterken, vertrouwen wekken en je herkenbaarheid vergroten, essentieel voor de geloofwaardigheid bij je doelgroep.

Bedrijfsidentiteit

Wat is de visuele uitstraling van jouw bedrijf?

Het belangrijkste onderdeel van jouw visuele merkidentiteit.

Lees verder...
 • Herkenbaarheid

  Merk je dat je merk moeilijk te herkennen is zonder een professioneel ontworpen logo en huisstijl?

 • Consistentie

  Struggle je met het consistent toepassen van je visuele identiteit over verschillende platforms en materialen?

 • Professionaliteit

  Voelt je merk minder professioneel aan door het ontbreken van een doordachte logo en huisstijl?

 • Impact

  Heb je het gevoel dat je merk niet de gewenste impact maakt bij je doelgroep zonder een sterke visuele identiteit?

 • Differentiatie

  Vind je het moeilijk om je te onderscheiden van concurrenten zonder een unieke logo en huisstijl?

 • Groei

  Ervaar je dat het gebrek aan een professionele visuele identiteit de groei en uitbreiding van je merk belemmert?

Onze visie en missie

Wij zorgen voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Een sterk logo en huisstijl zorgt ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent.  Leadway staat voor unieke ontwerpen die passen bij je bedrijfs-DNA.  We zetten je bedrijfsvisie om in een sterk concept en tekenen een nieuwe corporate brand uit.

Herkenbaar

Vraag je eens af als je naar je eigen logo kijkt: is dit logo herkenbaar? Wij ontwerpen een onderscheidend logo. Dit bereiken we door het logo eenvoudig te maken en ervoor te zorgen dat het bij jouw bedrijf past.

Tijdloos

De identiteit van je bedrijf is niet bedoeld om vaak vernieuwd te worden. Van briefpapier tot website, van autobelettering tot advertentie, wij leveren een logo dat de tijd kan weerstaan.

Flexibel

We zorgen voor een traploos schaalbaar logo dat bruikbaar is op verschillende media en in verschillende vormen en maten, in kleur of zwart/wit.

Doordacht

Wij ontwerpen jouw logo als hèt herkenbaar element van je huisstijl. Een logo zorgt niet alleen voor goede communicatie uitingen maar draagt ook bij tot een passende huisstijl.

Kleurgebruik

Kleuren staan voor je kernwaarden. Wij zorgen voor een kleur die past bij je bedrijf en je doelgroep. Desnoods met verschillende combinaties en een palet van versterkende kleuren.

Lettertype

Een essentieel onderdeel bij het ontwerpen van een consistente huisstijl. Wij zorgen voor de typografie die past bij wat je met je bedrijf wilt uitstralen en de sector waarin je werkt.

Recente projecten

Succesverhalen

Onze klanten aan het woord

Lonende en duurzame relaties, opgebouwd met een veelvoud aan klanten in België en Nederland

“Een professionele uitstraling voor ons bedrijf”

Leadway heeft voor ons een nieuw logo en website ontwikkeld. Ze waren er meteen op gebrand om een goed resultaat te leveren en wisten de beleving van ons bedrijf goed over te brengen met veel gevoel voor kleur en stijl, wat resulteert in een professionele uitstraling.

Rafaël Mondre, een glimlachende blanke man met kort, warrig haar, poseert in dit zwart-witportret. Als hij buiten staat met een onscherpe natuurlijke achtergrond, draagt hij een lichte, casual outfit

Jan Brits

E-Desk

Een zwart-witfoto van Jan Brits met verschillende stapels munten op een geribbeld oppervlak, waarschijnlijk een verwarming, met zacht licht dat vanaf de zijkant naar binnen stroomt.
“Ze hebben oog voor de kleinste details.”

Leadway creëerde voor ons een huisstijl met oog voor de kleinste details. Bij het kiezen van de kleuren, lettertypes en grafische elementen hielden ze duidelijk rekening met alles wat ons vakwerk typeert. Daarnaast gaven ze ons de juiste tools om zelf aan de slag te gaan met een frisse, sprekende en herkenbare communicatie.

Een zwart-wit portret van een glimlachende man van middelbare leeftijd met een bril, een donkere blazer en een wit overhemd. Hij heeft kort grijzend haar en staat voor een wazige architecturale achtergrond

Rafaël Mondre

Kumo Bouwwerken

Zwart-witbeeld van een gebouw met meerdere verdiepingen in aanbouw met zichtbare steigers en een onvolledig betonskelet, met de structurele details van Rafaël Mondre.

FAQ

Veelgestelde vragen over logo's en huisstijl ontwerp

Contacteer ons

  Een professioneel ontworpen logo en huisstijl zijn cruciaal voor de herkenbaarheid en het imago van je bedrijf. Ze helpen bij het creëren van een eerste indruk, dragen je bedrijfswaarden uit, en bouwen vertrouwen op bij je doelgroep.

  Het proces begint met een kennismakingsgesprek om je visie, doelstellingen, en doelgroep te begrijpen. Dit wordt gevolgd door marktonderzoek en conceptontwikkeling, waarna de eerste ontwerpvoorstellen worden gepresenteerd. Op basis van feedback worden deze ontwerpen verfijnd tot het eindresultaat.

  De tijd die nodig is kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en de snelheid van feedback, maar gemiddeld duurt het ontwerpen van een logo en huisstijl tussen de 2 tot 6 weken.

  Ja, het is mogelijk om je bestaande logo of huisstijl te herzien en te verbeteren. Dit kan een goede optie zijn als je tevreden bent met de basis van je merkidentiteit, maar deze wilt moderniseren of optimaliseren.

  Wij werken met een bepaald aantal revisierondes waarin je feedback kunt geven en aanpassingen kunt verzoeken. Het doel is altijd om een eindresultaat te bereiken waar je volledig tevreden mee bent.

  Het is nuttig om voorbeelden van ontwerpen die je aanspreken, informatie over je bedrijf, je doelgroep, en je producten of diensten aan te leveren. Hoe meer informatie je kunt geven, hoe beter het ontwerp afgestemd kan worden op jouw wensen en behoeften.

  Bij afronding van het project ontvang je alle benodigde bestandsformaten van je logo voor verschillende toepassingen (digitaal, drukwerk, etc.), samen met een huisstijlgids. Deze gids bevat richtlijnen voor het gebruik van je logo, kleurenpalet, typografie en andere visuele elementen die je merkidentiteit vormen.