De handen van iemand die op een MacBook Air typt en analytische gegevens met diagrammen en grafieken op het scherm weergeeft, op een treintafel bij een raam.

Google Ads

SEA - Google Adverteren

Jouw website meteen en altijd zichtbaar in Google’s zoekresultaten.
Flexibel online adverteren op Google. Zowel regionaal als nationaal.
Risicoloos, doelgericht en aangepast aan je budget.

Valkuilen

Bereik jij de juiste klanten?

Pak jij het goed aan?

Lees verder...
 • Doelgroep

  Mislukt het targeten van de juiste doelgroep, waardoor je advertenties niet de gewenste klanten bereiken?

 • Advertenties

  Is je content van je advertenties niet overtuigend genoeg, waardoor potentiële klanten niet worden aangezet tot actie?

 • Landingspagina's

  Ondermijnen je landingspagina's de conversie door niet aan te sluiten bij de verwachtingen van je doelgroep?

 • Conversies

  Zijn je conversieratio's lager dan verwacht omdat je campagnes niet goed zijn geoptimaliseerd?

 • Budgetbeheer

  Verspil je mogelijk je advertentiebudget door niet effectief  je Google Ads campagnes te beheren?

 • Analyse

  Ontbreekt het aan grondige analyse en aanpassing van je campagnes op basis van prestatiegegevens?

Ons aanbod

Als experts in Google Ads bezorgen wij je een direct aantoonbaar rendement.

Google Ads is een snelle manier om actief aanwezig te zijn op Google. Voor 98% van de internetgebruikers is Google de eerste bron van informatie. Google Ads is een (bijna) onmisbare advertentietool geworden. Bij een online marketing strategie mag het zeker niet ontbreken.

Gericht adverteren

Door specifieke targeting geven we jouw advertenties weer aan mensen met specifieke interesses, namelijk personen die geïnteresseerd zijn in uw producten en services, zodat zij relevante advertenties te zien krijgen.

Budgetcontrole

Met Google Ads heb je controle over hoe je je geld kunt besteden. Er is geen minimumbedrag. En je kan zelf bepalen hoeveel je per maand, per dag en per advertentie uitgeeft. Aan Google betaal je alleen wanneer iemand op je advertentie klikt.

Meetbare resultaten

We kunnen zien op welke advertenties er wordt geklikt en op welke advertenties niet. Zo kunnen we ook in één oogopslag zien waarop de focus moet komen in de campagne. Zo kunnen we het rendement verhogen.

Recente projecten

Succesverhalen

Onze klanten aan het woord

Lonende en duurzame relaties, opgebouwd met een veelvoud aan klanten in België en Nederland

“De eerste resultaten kwamen verbluffend snel”

Na enkele weken kregen we dagelijks al een tiental leads binnen. Met een groei aan leads van meer dan 500% toont Leadway wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn. Een aanrader!

Een zwart-wit portret van een glimlachende man van middelbare leeftijd met een bril, een donkere blazer en een wit overhemd. Hij heeft kort grijzend haar en staat voor een wazige architecturale achtergrond

Rafaël Mondre

Kumo Bouwwerken

Zwart-witbeeld van een gebouw met meerdere verdiepingen in aanbouw met zichtbare steigers en een onvolledig betonskelet, met de structurele details van Rafaël Mondre.
“Tijdelijke tekst. Tijdelijke tekst. Tijdelijke”

Dit is slechts tijdelijke tekst. U hoef zich geen zorgen te maken, we hebben deze tijdelijke tekst hier voorlopig geplaatst om deze ruimte op te vullen omdat uw definitieve tekst nog niet klaar is. Zodra de definitieve tekst klaar is, vervangen wij deze tijdelijke tekst met de juiste tekst.

Een professionele portretfoto van Romy Lupo, een jonge vrouw met lang, steil haar en een zwart topje. Ze staat tegen een neutrale achtergrond en kijkt met een subtiele glimlach rechtstreeks in de camera

Romy Lupo

Gyprolux

Een bouwvakker in een wit t-shirt en pet gebruikt een boormachine om een plafondpaneel vast te zetten. Hij is geconcentreerd op zijn taak gericht en werkt binnenshuis in een bouwomgeving. Het zwart en wit

FAQ

Veelgestelde vragen over Google Ads en zoekmachine adverteren

Contacteer ons

  SEA staat voor Search Engine Advertising.
  Adverteren in de zoekresultaten van Google dus.

  Belangrijke zoekmachines bieden het allemaal aan: betaalde advertenties gekoppeld aan bepaalde zoekwoorden of termen. Hiermee zorg je er dus voor dat je website naar boven komt bij de advertenties in bijvoorbeeld Google.

  De advertenties in Google (Google AdWords) zijn te herkennen aan het woordje ‘Advertentie’. Verder lijken ze zoveel mogelijk op organische zoekresultaten, maar weet dus dat deze betaald worden door een adverteerder.

  In een ideaal traject combineer je beide. Het is belangrijk om te weten dat als je advertenties aankoopt je onmiddellijk aanwezig bent in zoekmachines en dat je zo direct leads kunt beginnen te generen. Maar ga je meer voor resultaten op langere termijn, dan is SEO onmisbaar. Scoren op een natuurlijke manier is immers key.

  Wij bezorgen je steeds een duidelijk overzicht van hoe mensen op zoek gaan naar jouw product of dienst. Met de juiste strategie én een professioneel webdesign zorgen we ervoor dat je meer potentiële klanten aantrekt.

  Retargeting is een heel gerichte manier van adverteren. Je toont een advertentie aan mensen die eerder op je website zaten, met de bedoeling ze een duwtje in de rug te geven om terug te keren.

  Je bereikt dus alleen mensen die mogelijk al interesse hadden in je bedrijf, product of dienst. Daardoor is het een van de meest kostenefficiënte advertentiemethodes die er zijn.

  Waarom zoekmachine adverteren een effectieve dienst is weet je ondertussen, maar hoe je de correcte uitvoering hiervan kan bewerkstelligen is andere koek….

  Je Google Ads campagnes uitbesteden aan Leadway is de meest geschikte manier om dit te doen. Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk Google is voor een bedrijf, maar ook wat Google wil zien van een bedrijf. Succesvol inspringen op de wens van klanten binnen Google is voor ons dus ook geen enkel probleem: hiermee zijn we door de jaren heen zelfs al behoorlijk succesvol gebleken.

  Bij ons ligt de nadruk niet alleen op jouw doelstellingen, maar ook op de manier hoe we hier naartoe werken. We vinden het belangrijk dat jouw advertenties geen herhaalde succesformule worden, maar dat ze écht een representatie van jouw bedrijf zijn. Om dit tot leven te laten komen, leren we je eerst graag goed kennen. Zo weten we wat jouw bedrijfsfilosofie is en kunnen we beter handelen hieruit.

  Een Google Ads campagne wordt ingesteld op basis van zoekwoorden die voor jouw business relevant zijn. Wanneer iemand een zoekwoord intypt op Google verschijnt dan jouw advertentie. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

  De kosten van het uitbesteden van zoekmachine adverteren is afhankelijk van de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren. Wij kunnen zowel ondersteunende werkzaamheden uitvoeren als de online strategie voeren. Zoekmachine adverteren is een continu proces, waarin we maandelijks werkzaamheden voor moeten uitvoeren om het hoogste rendement te behalen.

  Je kan op ons beroep doen voor enkel een Google Ads campagne. Reken dan minstens 500 euro budget per maand voor Google en een minimum van ong. 200 euro per maand voor onze werkzaamheden. De meest interessante prijzen vind je op deze pagina (online marketing) waar je kan intekenen op het pakket of de formule die het beste past bij jouw behoeften en budget. Dat is wat de meeste van onze klanten verkiezen omdat je dan meerdere diensten krijgt die je meestal toch nodig hebt, samen gecombineerd in een uiterst voordelig pakket.