SEA Google Adverteren

Google Ads

Jouw website meteen en altijd zichtbaar in Google’s zoekresultaten. Flexibel online adverteren op Google. Zowel regionaal als nationaal. Risicoloos, doelgericht en aangepast aan je budget.

Valkuilen

Pak jij het goed aan?

Bereik jij met jouw website de juiste klanten?

We hebben zelf een campagne opgestart.

Zelf zonder enige kennis van Google Ads een campagne voor je website starten? Dan trap je eigenlijk direct in de grootste valkuil. Online adverteren met Google is namelijk ingewikkelder dan het lijkt. Zonder kennis van zaken is de kans groot dat je campagne niet rendeert.

Onze campagne is niet goed ingericht.

Er kan veel misgaan bij het inrichten van je campagne. Bereik je de juiste doelgroep? Laat je de juiste advertentie zien op het juiste moment? Leidt de advertentie naar de juiste webpagina? Eén fout is voldoende om je campagne te laten falen.

Onze landingspagina’s overtuigen niet.

Het succes van je Google advertenties is grotendeels afhankelijk van de pagina’s waarop je bezoekers terecht komen. Het is belangrijk dat ze uitkomen op specifieke landingspagina’s die overeenstemmen met de verwachtingen die je hebt geschetst in je advertentie.

Geen of weinig resultaten na paar weken.

Je campagne heeft een minimale looptijd nodig. Na ong. twee weken zien we hoe een campagne presteert. Dan is het tijd om te gaan optimaliseren. En pas na enkele optimalisatierondes kan je beoordelen of AdWords voor jou bedrijf werkt of niet.

Met onze expertise in Google Ads bezorgen wij je een direct aantoonbaar rendement.

Met onze expertise in Google Ads bezorgen wij je een direct aantoonbaar rendement.


Google Ads is een snelle manier om actief aanwezig te zijn op Google. Voor 98% van de internetgebruikers is Google de eerste bron van informatie. Google Ads is een (bijna) onmisbare advertentietool geworden. Bij een online marketing strategie mag het zeker niet ontbreken.

Gericht adverteren

Door specifieke targeting geven we jouw advertenties weer aan mensen met specifieke interesses, namelijk personen die geïnteresseerd zijn in uw producten en services, zodat zij relevante advertenties te zien krijgen.

Budgetcontrole

Met Google Ads heb je controle over hoe je je geld kunt besteden. Er is geen minimumbedrag. En je kan zelf bepalen hoeveel je per maand, per dag en per advertentie uitgeeft. Aan Google betaal je alleen wanneer iemand op je advertentie klikt.

Meetbare resultaten

We kunnen zien op welke advertenties er wordt geklikt en op welke advertenties niet. Zo kunnen we ook in één oogopslag zien waarop de focus moet komen in de campagne. Zo kunnen we het rendement verhogen.

RECENTE PROJECTEN

logos van klanten van leadway
leadway-klanten-logos-mobile
close up van bouwvakker die oranje helm vasthoudt

De eerste resultaten waren verbluffend snel zichtbaar. Na enkele weken kregen we dagelijks al een tiental leads binnen. Met een groei aan leads van meer dan 1500% toont Leadway wel degelijk dat ze weten waarmee ze bezig zijn.

Rafael Mondre
Zaakvoerder

FAQ

Veelgestelde vragen over Google Ads en zoekmachine adverteren

SEA staat voor Search Engine Advertising.
Adverteren in de zoekresultaten van Google dus.

Belangrijke zoekmachines bieden het allemaal aan: betaalde advertenties gekoppeld aan bepaalde zoekwoorden of termen. Hiermee zorg je er dus voor dat je website naar boven komt bij de advertenties in bijvoorbeeld Google.

De advertenties in Google (Google AdWords) zijn te herkennen aan het woordje ‘Advertentie’. Verder lijken ze zoveel mogelijk op organische zoekresultaten, maar weet dus dat deze betaald worden door een adverteerder.

In een ideaal traject combineer je beide. Het is belangrijk om te weten dat als je advertenties aankoopt je onmiddellijk aanwezig bent in zoekmachines en dat je zo direct leads kunt beginnen te generen. Maar ga je meer voor resultaten op langere termijn, dan is SEO onmisbaar. Scoren op een natuurlijke manier is immers key.

Wij bezorgen je steeds een duidelijk overzicht van hoe mensen op zoek gaan naar jouw product of dienst. Met de juiste strategie én een professioneel webdesign zorgen we ervoor dat je meer potentiële klanten aantrekt.

Je kunt online adverteren via zoekmachines en sociale media.

Via zoekmachines (vooral Google, maar in mindere mate ook Bing) bestaan er verschillende advertenties, elk met een specifiek nut:

  • Search Ads: om een dienst, product, website of bedrijf in de kijker te zetten in de zoekresultaten
  • Display Ads: om een dienst, product, website of bedrijf in de kijker te zetten op andere sites
  • Shopping Ads: om een specifiek product in de kijker te zetten bovenaan de zoekresultaten of op de Google Shoppingpagina

Jawel! Mensen brengen heel veel tijd door op social media. De smartphone is altijd binnen handbereik. Daarom is je aanwezigheid op bijvoorbeeld Facebook & Instagram belangrijk. Niet per se in de eerste plaats met een promotionele insteek, maar je kunt effectief deze middelen gebruiken om je merk sterker en bekender te maken.

Let wel, er is een groot verschil tussen bijvoorbeeld Google en Facebook. Mensen die een product of dienst actief zoeken, die gebruiken Google. Social media zoals Facebook en Instagram kun je dan weer inzetten om je bezoekers opnieuw in aanraking te laten komen met je merk.

Retargeting is een heel gerichte manier van adverteren. Je toont een advertentie aan mensen die eerder op je website zaten, met de bedoeling ze een duwtje in de rug te geven om terug te keren. Je bereikt dus alleen mensen die mogelijk al interesse hadden in je bedrijf, product of dienst. Daardoor is het een van de meest kostenefficiënte advertentiemethodes die er zijn.

Waarom zoekmachine adverteren een effectieve dienst is weet je ondertussen, maar hoe je de correcte uitvoering hiervan kan bewerkstelligen is andere koek…. Je Google Ads campagnes uitbesteden aan Leadway is de meest geschikte manier om dit te doen. Wij begrijpen maar al te goed hoe belangrijk Google is voor een bedrijf, maar ook wat Google wil zien van een bedrijf. Succesvol inspringen op de wens van klanten binnen Google is voor ons dus ook geen enkel probleem: hiermee zijn we door de jaren heen zelfs al behoorlijk succesvol gebleken.

Bij ons ligt de nadruk niet alleen op jouw doelstellingen, maar ook op de manier hoe we hier naartoe werken. We vinden het belangrijk dat jouw advertenties geen herhaalde succesformule worden, maar dat ze écht een representatie van jouw bedrijf zijn. Om dit tot leven te laten komen, leren we je eerst graag goed kennen. Zo weten we wat jouw bedrijfsfilosofie is en kunnen we beter handelen hieruit.

Een Google Ads campagne wordt ingesteld op basis van zoekwoorden die voor jouw business relevant zijn. Wanneer iemand een zoekwoord intypt op Google verschijnt dan jouw advertentie. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt.

De kosten van het uitbesteden van zoekmachine adverteren is afhankelijk van de werkzaamheden die wij gaan uitvoeren. Wij kunnen zowel ondersteunende werkzaamheden uitvoeren als de online strategie voeren. Zoekmachine adverteren is een continu proces, waarin we maandelijks werkzaamheden voor moeten uitvoeren om het hoogste rendement te behalen.

Je kan op ons beroep doen voor enkel een Google Ads campagne. Reken dan minstens 500 euro budget per maand voor Google en een minimum van ong. 200 euro per maand voor onze werkzaamheden. De meest interessante prijzen vind je op deze pagina (online marketing) waar je kan intekenen op het pakket of de formule die het beste past bij jouw behoeften en budget. Dat is wat de meeste van onze klanten verkiezen omdat je dan meerdere diensten krijgt die je meestal toch nodig hebt, samen gecombineerd in een uiterst voordelig pakket.

Met de opgestelde KPI’s en doelstellingen weten we snel wat de SEO resultaten zijn. Aan de hand van positie stijgingen en data uit verschillende tools kunnen we nieuwe SEO actiepunten opstellen.

Door te blijven meten en continu nieuwe actiepunten op te stellen laten we aan Google zien dat we de gebruiksvriendelijkheid van je website serieus nemen.  Het doorlopend uitvoeren van optimalisatie werkzaamheden zal zijn vruchten afwerpen.

laptop en smartphone met website van kumo bouwwerken - cutoff
laptop en smartphone met website van kumo bouwwerken

Diensten

Dit doen we ook


Bepaling Digitale Strategie

Een digitale strategie opstellen is gewoon veel werk. Toch? Eigenlijk valt het reuze mee en het is eeuwig zonde om niet te doen. Lees meer over hoe wij zo’n online strategie efficiënt en “actionable” ontwikkelen voor jouw bedrijf.

SEO Zoekmachineoptimalisatie

Een SEO of zoekmachineoptimalisatie van jouw website levert jou op termijn niet alleen extra bezoekers op, het zorgt bovendien ook voor een grotere betrokkenheid en het vergroot de kans op conversie.

Online Marketing Campagnes

Een grotere groep mensen bereiken en mensen direct aanzetten tot een aankoop? Begin dan met adverteren op social media. Maar hoe pak je dat nu aan? Ontdek hoe Leadway u kan helpen bij uw volgende campagne op Facebook, Instagram of TikTok.