uw plan

Digitale Strategie

Het digitale grondplan van elk bedrijf waarbij er antwoord wordt gegeven op volgende vragen om zo de juiste online kanalen in te zetten. Wie is het doelpubliek? Hoe willen we ze bereiken? Wat willen we bereiken?

Valkuilen

Een digitale strategie is geen optie maar een noodzaak.

Hoe ernstig ga jij hier mee om?

Onze website brengt weinig of niets op.

Je website bevat niet de juiste pagina’s en de inhoud is te veel op maat van jouw bedrijf geschreven, in plaats van gericht op je klanten.

Ondanks SEO zien we weinig bezoekers.

Met alleen maar SEO speel je niet slim in op alle fases van de customer journey van je doelgroep en laat je heel wat kansen liggen.

We proberen met losse online ads.

Je investering in ads levert geen extra leads en omzet op, omdat het niet gebaseerd is op een onderliggend en samenhangend plan.

Het actieplan voor je digitale aanwezigheid!

Het actieplan voor je digitale aanwezigheid!


Je wilt klanten via een digitale weg aantrekken, overtuigen en behouden? Met een digitale strategie zorg je ervoor dat je website meer betekent dan een online visitekaartje en ook rendement oplevert.

Visie

Onze digitale strategie helpt jou en je medewerkers stil staan bij de doelstellingen van je bedrijf op langere termijn. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf digitaal klaar is voor de toekomst.

Inzicht

Wij nemen de huidige situatie van je onderneming onder de loep. Hierbij wordt het meestal duidelijk dat er digitalisatie en een plan nodig is om je bedrijf te laten groeien.

Plan

We leggen samen met jou concreet vast hoe we te werk gaan voor het digitaliseren van je bedrijf en uit welke stappen dit zal bestaan. Dit kan een plan op zowel korte als lange termijn zijn.

Maatwerk

Er bestaat geen “perfecte strategie” die toegepast kan worden voor alle bedrijven. Het vastleggen van een strategie is altijd maatwerk dat varieert op basis van je doelstellingen.

RECENTE PROJECTEN

logos van klanten van leadway
leadway-klanten-logos-mobile
close up van bouwvakker die oranje helm vasthoudt

De samenwerking met Leadway hebben wij als uiterst goed en professioneel ervaren. Hun kennis en kunde op het gebied van SEO kan ik elk ander bedrijf aanbevelen. Dankzij hun SEO en de Google Ads die ze voor ons opgezet hebben zijn we nu een stuk beter vindbaar en hebben we een hogere conversie via de website.

Rafael Mondre
Zaakvoerder

stappenplan

Ons traject naar uw digitale strategie

Wat doen jullie?
Positionering van je merk heeft een gigantische impact.
Het eindresultaat van deze workshop is een manifest dat de basis vormt van al je toekomstige marketing en communicatie. Je creëert er een kapstok mee, met als gevolg dat je merk aan karakter en herkenbaarheid voor je doelgroep bouwt. Een onmisbaar onderdeel van een strategisch traject!

Wat willen jullie bereiken?
Dit is het startschot voor organisatorische groei.
We bepalen samen met jou wat je doelstellingen zijn voor de komende kwartalen of het komende jaar. Het eindresultaat is een open en transparante samenvatting van je organisatorische doelen.

Wat wil jullie doelgroep?
We onderzoeken in welke mate je een relevante oplossing biedt aan het juiste marktsegment. Onder begeleiding en consulting van onze experts bekijken we wie je (online) klant is, en gaan we in een gezamenlijke brainstormsessie kijken hoe we je propositie kunnen verbeteren.

Hoe leveren we meerwaarde aan beslissers?
Je wilt met ziel en overtuiging die key decision maker overtuigen, maar dan moet het wel duidelijk zijn welke oplossing je biedt. Door een simpel en praktisch onderzoek en een creatieve sessie, ontwikkelen we samen de value statements van jouw producten of diensten. Een sterke waarde-boodschap leidt immers tot een grotere vraag naar je oplossing, en dus meer conversies.

Hoe ga je aan de slag met online marketing?
We vertrekken van de basis: je doelstellingen en huidige performance. Om je doelstellingen te behalen, zoeken we per fase van de customer journey naar de tools, data, kanalen en creatives die je zullen helpen. Vervolgens vatten we het allemaal samen in één duidelijk aanvalsplan waar je meteen mee aan de slag kunt.

Wie is verantwoordelijk voor welke resultaten?
In dit traject spreken we af hoe er wordt gemeten en gerapporteerd. Je leert alles over data visualisatie en het eindresultaat is een compleet meetplan, opgesteld door onze consultants, dat je meekrijgt als een handige template.

laptop en smartphone met website van kumo bouwwerken - cutoff
laptop en smartphone met website van kumo bouwwerken

Diensten

Dit doen we ook


Web Design & Development

Websites die aanspreken, efficiënt zijn en een optimale gebruikservaring bieden op alle devices. We vertrekken steeds vanuit een grondig onderzoek en creëren een uniek ontwerp dat kracht en authenticiteit uitstraalt.

E-Commerce & ERP Integraties

Een professionele webshop op maat om je verkoop te stimuleren. Eén online kanaal om alle transacties eenvoudig beheren en opvolgen. Een aanvullende koppeling met je ERP systeem optimaliseert je e-commerce proces..

Online Marketing Campagnes

Conversies door gerichte boodschappen naar de juiste doelgroep. Met Google Ads bereiken we mensen die in uw producten en services geïnteresseerd zijn. Ook adverteren via social media is bijzonder effectief!