Een zwart-witafbeelding van de hand van een persoon die een pen vasthoudt en een draadframe schetst voor een website-ontwerp op papier, waarbij de nadruk ligt op lay-outelementen zoals kopteksten en pictogrammen.

Digitale Strategie

Uw plan

Het digitale grondplan van elk bedrijf waarbij er antwoord wordt gegeven op volgende vragen om zo de juiste online kanalen in te zetten. Wie is het doelpubliek? Hoe willen we ze bereiken? Wat willen we bereiken?

Valkuilen

Een digitale strategie is geen optie maar een noodzaak.

Hoe ernstig ga jij hier mee om?

Lees verder...
 • Zichtbaarheid

  Vind je het moeilijk om een gestructureerde en consistente online aanwezigheid te onderhouden, waardoor klanten je niet kunnen vinden of begrijpen?

 • Betrokkenheid

  Struggle je met het effectief bereiken en betrekken van je doelgroep op digitale platforms, wat leidt tot gemiste kansen en lagere conversieratio's?

 • Meting

  Heb je moeite met het meten van de resultaten van je online activiteiten, waardoor het lastig wordt om de ROI van je digitale inspanningen vast te stellen?

 • Concurrentie

  Lijken je concurrenten altijd een stap voor te zijn met hun digitale initiatieven, waardoor je marktaandeel verliest of achterblijft in de digitale evolutie?

 • SEO

  Zijn je digitale marketinginspanningen niet geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je lager scoort in zoekresultaten en potentiële klanten misloopt?

 • Integratie

  Mis je een geïntegreerde aanpak in je digitale activiteiten, wat leidt tot versnipperde inspanningen en gebrek aan synergie tussen kanalen?

Onze belofte

Het actieplan voor je digitale aanwezigheid!

Je wilt klanten via een digitale weg aantrekken, overtuigen en behouden? Met een digitale strategie zorgt Leadway ervoor dat je website meer betekent dan een online visitekaartje en ook rendement oplevert.

Visie

Onze digitale strategie bereidt jou en je team voor op de toekomst door scherp te focussen op jullie lange termijn doelstellingen.

Inzicht

We analyseren de huidige situatie van je onderneming, waarbij vaak blijkt dat digitalisatie en een groeiplan nodig zijn.

Plan

Samen bepalen we nauwkeurig hoe we je bedrijf gaan digitaliseren, met specifieke stappen voor zowel korte als lange termijn.

Maatwerk

Er is geen universele strategie die past bij elk bedrijf. Het ontwikkelen van jouw strategie is maatwerk, afgestemd op je unieke doelstellingen.

Recente projecten

Succesverhalen

Onze klanten aan het woord

Lonende en duurzame relaties, opgebouwd met een veelvoud aan klanten in België en Nederland

“Van onschatbare waarde voor onze ontwikkeling”

Bij Hypervault zochten we naar manieren om onze online aanwezigheid te verbeteren. Dankzij de expertise van het team in SEO en digitale strategie, hebben we aanzienlijke vooruitgang geboekt. Hun aanpak was professioneel, met persoonlijke aandacht voor onze specifieke behoeften. De resultaten spreken voor zich: verbeterde zichtbaarheid en merkbare groei. Ze zijn van onschatbare waarde geweest voor onze ontwikkeling.

Een zwart-wit portret van Glenn Van Croonenborch glimlachend, met kort haar, gekleed in een wit overhemd met knoopjes, staande buiten met vage gebouwen en bomen op de achtergrond.

Glenn Van Croonenborch

Hypervault

Close-up, zwart-witfoto van Glenn Van Croonenborch's handen die typen op het toetsenbord van een laptop, met een onscherpe achtergrond die het toetsenbord en de handen benadrukt.
“Ze hebben ons bedrijf een enorme boost gegeven”

Als bouwbedrijf beseften we dat we dat onze online aanwezigheid veel beter kon en dankzij Leadway is dat helemaal gelukt. Met een op maat gemaakte digitale strategie hebben ze ons bedrijf een enorme boost gegeven. Hun grondige aanpak maakte het verschil en we zagen snel resultaten in onze online zichtbaarheid en toename van offertevragen. Super bedankt voor de inzet en resultaten!

Een zwart-wit portret van een glimlachende man van middelbare leeftijd met een bril, een donkere blazer en een wit overhemd. Hij heeft kort grijzend haar en staat voor een wazige architecturale achtergrond

Rafaël Mondre

Kumo Bouwwerken

Zwart-witbeeld van een gebouw met meerdere verdiepingen in aanbouw met zichtbare steigers en een onvolledig betonskelet, met de structurele details van Rafaël Mondre.

Stappenplan

Ons traject naar uw digitale strategie

Contacteer ons

  Wat doen jullie?

  Positionering van je merk heeft een gigantische impact.
  Het eindresultaat van deze workshop is een manifest dat de basis vormt van al je toekomstige marketing en communicatie. Je creëert er een kapstok mee, met als gevolg dat je merk aan karakter en herkenbaarheid voor je doelgroep bouwt. Een onmisbaar onderdeel van een strategisch traject!

  Wat willen jullie bereiken?

  Dit is het startschot voor organisatorische groei.
  We bepalen samen met jou wat je doelstellingen zijn voor de komende kwartalen of het komende jaar. Het eindresultaat is een open en transparante samenvatting van je organisatorische doelen.

  Wat wil jullie doelgroep?

  We onderzoeken in welke mate je een relevante oplossing biedt aan het juiste marktsegment. Onder begeleiding en consulting van onze experts bekijken we wie je (online) klant is, en gaan we in een gezamenlijke brainstormsessie kijken hoe we je propositie kunnen verbeteren.

  Hoe leveren we meerwaarde aan beslissers?

  Je wilt met ziel en overtuiging die key decision maker overtuigen, maar dan moet het wel duidelijk zijn welke oplossing je biedt. Door een simpel en praktisch onderzoek en een creatieve sessie, ontwikkelen we samen de value statements van jouw producten of diensten. Een sterke waarde-boodschap leidt immers tot een grotere vraag naar je oplossing, en dus meer conversies.

  Hoe ga je aan de slag met online marketing?

  We vertrekken van de basis: je doelstellingen en huidige performance. Om je doelstellingen te behalen, zoeken we per fase van de customer journey naar de tools, data, kanalen en creatives die je zullen helpen. Vervolgens vatten we het allemaal samen in één duidelijk aanvalsplan waar je meteen mee aan de slag kunt.

  Wie is verantwoordelijk voor welke resultaten?

  In dit traject spreken we af hoe er wordt gemeten en gerapporteerd. Je leert alles over data visualisatie en het eindresultaat is een compleet meetplan, opgesteld door onze consultants, dat je meekrijgt als een handige template.