Zwart-wit close-upbeeld van onderling verbonden metalen tandwielen en tandwielen van verschillende groottes, met gedetailleerde mechanische componenten in een ingewikkelde industriële of machineomgeving.

Integraties

ERP
Koppelingen

Geld besparen door efficiëntie, snelheid en minder fouten.
Een koppeling tussen je ERP systeem en je webshop optimaliseert je e-commerce proces.

Uitdagingen

Te veel werk aan je webshop?

Gefrustreerde medewerkers en een slechte klantervaring?

Ons aanbod
 • Aanbodbeheer

  Moet je wijzigingen in het aanbod, zoals nieuwe producten of aanpassingen, dubbel uitvoeren in zowel je ERP-systeem als je webshop?

 • Prijsbeheer

  Moeten prijswijzigingen en kortingen handmatig op de webshop ingevoerd worden, ondanks dat deze info al in je ERP beschikbaar is?

 • Voorraadbeheer

  Wordt je voorraad in het magazijn niet gesynchroniseerd met je webshop, waardoor klanten niet-voorradige artikelen kunnen bestellen?

 • Orderverwerking

  Wordt je administratie belast doordat online bestellingen handmatig in het ERP-systeem ingevoerd moeten worden, wat leidt tot fouten en retours?

 • Klanttevredenheid

  Leiden inefficiënties in voorraad- en orderbeheer tot teleurstellingen bij klanten, waardoor je klantervaring en merkloyaliteit schade oplopen?

 • Efficiëntie

  Merk je dat het ontbreken van een ERP-koppeling leidt tot meer werk en fouten in het beheer van je e-commerce platform, wat inefficiënt is?

Ons aanbod

Optimaliseer je e-commerce proces met onze krachtige ERP koppelingen

Om gemakkelijk tussen systemen te koppelen heeft Leadway een krachtige middleware ontwikkeld. Deze oplossing maakt onderstaande koppelingen met WooCommerce mogelijk.

AFAS Software & WooCommerce Koppeling

Een krachtige en volledig uitbreidbare datakoppeling tussen het AFAS Software pakket en je WooCommerce webshop.

Coming soon

Adsolut & WooCommerce Koppeling

Automatisch synchroniseren tussen Wolters Kluwer’s Adsolut ERP en WooCommerce webshop oplossing voor WordPress.

LEES MEER

Bouwsoft & WooCommerce Koppeling

Visma Bouwsoft voor de bouwsector naadloos koppelen aan je WooCommerce webshop. Ontdek de mogelijkheden.

Coming soon

ERP Systeem

De backoffice van je webshop

Een webwinkel is een mooi verkoopkanaal, maar zonder achterliggende informatie wordt er niets verkocht. Voorraadindicatie, prijzen en productspecificaties zijn essentieel voor de werking van je webshop. Deze informatie manueel en in real time ingeven in de webshop is voor de meeste bedrijven onhaalbaar. Daarom willen organisaties hun webshop koppelen aan een ERP softwarepakket. 

Een ERP systeem is een administratie tool die voor jouw alle bestellingen, verzendingen, voorraadbeheer en en andere zaken op één locatie regelt. Met een ERP softwarepakket kan je je boekhouding van alle verkopen automatisch bijhouden.

Een coca-colablikje staat op een houten oppervlak tegen een donkere achtergrond en is aan één kant verlicht, wat de felrode kleur en het opvallende witte logo benadrukt. een gedeeltelijke schaduw werpt over het blik, waardoor de textuur ervan wordt versterkt.

Voordelen

Waarom een ERP koppeling?

Bedrijven koppelen hun webshop aan een ERP systeem om te voorkomen dat de orders in de webshop handmatig in de administratie moeten worden gezet. Deze handeling is vaak tijdrovend en zeer foutgevoelig.

Een ERP koppeling gaat je orderstroom dus doorzetten van je webshop naar je administratie.  Maar de uitwisseling van data tussen je webshop en je ERP pakket kan ook waardevol zijn voor de uitwisseling van klanteninformatie, productinformatie, voorraden en prijsinformatie. Zo hoef je slechts op één plek deze gegevens bij te houden. Met een ERP koppeling bespaar je dus veel dubbel werk en voorkom je veel fouten.

Een digitaal kunstwerk met een gloeiende oranje kern omringd door talloze donkerrode en oranje kubussen die zich naar buiten verspreiden tegen een donkere achtergrond, waardoor een 3D-explosie-effect ontstaat.

Middleware koppeling

Mogelijkheden van een ERP koppeling

Voor geavanceerde en gepersonaliseerde integraties maken wij gebruik van een eigen middleware oplossing. Hierbij passeert de data tussen ERP en webshop steeds via een tussenlaag, middleware dus. Dit is ideaal wanneer er complexere logica aan de data dient te worden toegevoegd, of de data dient te worden gedistribueerd naar verschillende systemen zoals bijvoorbeeld een ERP systeem, een, PIM-systeem en een fulfilment pakket.

Onze geavanceerde ERP koppeling maakt het zelfs mogelijk om zeer uitgebreide klanteninformatie in de webshop te plaatsen. Zo kan een klant bijvoorbeeld inzicht krijgen in de status van zijn orders, de status van zijn loyaliteit programma, kan hij facturen inzien, kan hij bepaalde orders opnieuw bestellen, en kan hij zijn gegevens aanpassen of afleveradressen aanmaken.

Een minimalistisch beeld met een witte trap die leidt naar een gesloten deur met een eenvoudige knop tegen een lichtblauwe achtergrond, wat een surrealistisch of conceptueel tafereel suggereert.
Een vrouw glimlacht terwijl ze naar het scherm van haar laptop kijkt, terwijl ze een smartphone in één hand houdt. ze zit aan een tafel met een mok en bloemen, in een warm verlichte kamer. de afbeelding is in zwart-wit.

Merken

Tevreden klanten

Maatwerk

Ons stappenplan voor jouw ERP koppeling

  We inventariseren uw wensen en bestuderen desgevallend de bestaande omgeving.

  We bespreken samen welke wensen u heeft en geven u een duidelijk beeld van de mogelijkheden die geboden worden door een koppeling met uw ERP systeem.

  We werken voor u de beste oplossing uit en op basis van uw wensen werken we een offerte uit. We lichten de mogelijkheden toe van onze middleware server en geven u een duidelijk zicht op wat u van ons mag verwachten.

  We gaan nu een stapje verder in het onderzoeken van uw specifieke wensen en hoe we deze gaan realiseren.

  We starten met het inrichten van een klantspecifieke koppeling via de middleware server.

  Het is tijd om de ERP koppeling uitvoerig te testen. Door ons en door jullie. Binnen de maand horen we graag of de koppeling aan alle wensen beantwoordt.

  Heeft u nog feedback naar aanleiding van de testfase? Dan verwerken we dit allemaal vooraleer we live gaan.

  De ERP koppeling kan live gaan! Ook hier ontzorgen wij u door de compete live-gang te verzorgen.

  We blijven de ERP koppeling constant monitoren en zijn er voor u als u vragen hebt.