Een zwart-witfoto van een gebruikt aquarelverfpalet met meerdere kleuren naast een set penselen met verschillende punten, liggend op een houten oppervlak. de artistieke gereedschappen vertonen tekenen van veelvuldig gebruik.

Creatie & Ontwikkeling

Design & Development

GPT Passie in het ontwerp van mooie en verfijnde designs voor websites, logo’s of een volledige huisstijl. Onze designers halen alles uit de kast om elk project uniek en opvallend te maken.

Imago

Zwakke uitstraling en mindere resultaten?

Wij kunnen je helpen! 

Ons aanbod
 • Inconsistentie schaadt je merkbeeld

  Merk je dat je merkidentiteit over verschillende platforms inconsistent is, wat verwarring schept bij je doelgroep?

 • Geen professionele uitstraling

  Je visuele presentatie is niet professioneel genoeg, waardoor potentiële klanten je misschien niet serieus nemen?

 • Visuele identiteit mist aantrekkingskracht

  Vind je het moeilijk om met je huidige visuele identiteit de aandacht van je doelgroep te trekken en vast te houden?

 • Website bezoekers en klanten haken af

  Ervaar je dat je website of webshop niet gebruiksvriendelijk is, wat resulteert in een hoge bounce rate en lage conversies?

 • Webshop mist professionele features

  Je beseft dat je wordt belemmert doordat je webshop niet door professionals werd ontwikkeld en essentiële functies mist?

 • Webshop en ERP niet gekoppeld

  Leiden niet-geïntegreerde ERP-systemen bij je webshop tot operationele inefficiënties en voorraad- en bestelproblemen?

Positionering & Strategie

Vertrouw op de ervaring en de creativiteit van onze designers.

Al 15 jaar verzorgen wij met onze verfijnde creatieve designs de uitstraling en herkenbaarheid van bedrijven en merken in Vlaanderen en Nederland.

Logo Design

Onze aanpak voor het ontwerp van je bedrijfslogo garandeert een buitengewoon goed resultaat. Binnen het door jou vooropgestelde budget en tijd.

LEES MEER

Huisstijl Ontwerp

Met een logo heb je nog geen merk. We spreken van een merk, een brand, als niet alleen je logo wordt herkend, maar ook de hele visuele identiteit van je bedrijf.

LEES MEER

Websites

Websites die aanspreken, efficiënt zijn en een optimale gebruikservaring bieden op alle devices. Niets mag de groei van je bedrijf in de weg staan.

LEES MEER

Webshops

Aan de hand van de laatste trends en technologieën bouwen wij next-level webshops waarbij kwaliteit en efficiëntie centraal staan.

LEES MEER

ERP Koppelingen

Geld besparen door efficiëntie, snelheid en minder fouten. Een koppeling tussen je ERP systeem en je webshop optimaliseert je e-commerce proces.

LEES MEER

PIM Systemen

Het efficiënt beheren van een uitgebreid productassortiment is niet vanzelfsprekend. Optimaliseer je workflow met ons uiterst flexibel PIM systeem.

Coming soon...

Creatief & Coherent

Logo & Huisstijl

Een krachtig logo en consistente huisstijl zijn essentieel voor je merkidentiteit, waardoor je bedrijf opvalt en herkenbaar is. Dit fundament ondersteunt alle communicatie, inclusief je website, sociale media, en drukwerk.

Onze expertise in grafisch ontwerp zorgt voor een unieke, herkenbare visuele identiteit die je onderscheidt en bijdraagt aan je omzetgroei.

Alles over Logo & Huisstijl
Een zwart-wit afbeelding van iemands hand die een stylus gebruikt om op een digitaal tablet te tekenen, met een laptop op de achtergrond op een bureau.

Webdesign

Websites

Leadway is een full-service webdesignbureau in Antwerpen, gespecialiseerd in webdesign, webdevelopment, hosting, en onderhoud van websites.

We creëren stijlvolle, hedendaagse websites die niet alleen op alle apparaten goed ogen, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk zijn. Met WordPress, gebruikt door 60% van de wereld, bouwen we websites die jouw boodschap helder en effectief overbrengen.

Alles over Websites
Een zwart-witafbeelding van de handen van een persoon die werkt aan draadschetsen verspreid over een tafel, met verschillende tekengereedschappen en een rekenmachine in de buurt.

Online verkopen

E-Commerce - Webshops

Met de digitale zoektocht naar producten en services is een sterke online aanwezigheid essentieel. Onze ervaring stelt ons in staat veilige, stabiele webshops te bouwen die jouw e-commerce groei ondersteunen en jouw bedrijfsimago versterken.

We ontwikkelen ook een digitale strategie die jouw e-commerce ambities ondersteunt, gericht op het succes van je webshop.

Alles over E-commerce & Webshops
Zwart-wit close-up van meerdere creditcards, met de nadruk op de reliëfnummers, chip en vervaldatum, waarbij de textuur en details van het oppervlak van de kaarten worden weergegeven.

Integraties

ERP Koppelingen

Correcte prijzen, kortingen, productspecificaties, en accurate voorraadindicaties zijn cruciaal voor een soepele webshopwerking en optimale klantbeleving.

Een ERP-koppeling automatiseert de uitwisseling van klant- en productinformatie, voorraden, en prijzen tussen je webshop en ERP. Dit vereenvoudigt het beheer door alles op één plek bij te houden.

Alles over ERP Koppelingen
Een zwart-witafbeelding met een close-up van onderling verbonden metalen tandwielen en tandwielen, elk met een zichtbare as en veilig gemonteerd, wat de complexiteit van mechanische systemen aantoont.
Een vrouw glimlacht terwijl ze naar het scherm van haar laptop kijkt, terwijl ze een smartphone in één hand houdt. ze zit aan een tafel met een mok en bloemen, in een warm verlichte kamer. de afbeelding is in zwart-wit.

Merken

Tevreden klanten

FAQ

Veelgestelde vragen over Webdesign & Development

  Professioneel grafisch ontwerp verbetert niet alleen de visuele uitstraling van uw merk maar versterkt ook uw merkidentiteit, communiceert uw waarden naar het publiek en onderscheidt u van de concurrentie.

  Tracht daarom steeds met een agency samen te werken die creativiteit met strategie combineren om ontwerpen te creëren die resoneren met uw doelgroep en die uw merkbekendheid vergroten.

  Een goed ontworpen website is cruciaal voor het online succes van uw business. Het beïnvloedt niet alleen de gebruikerservaring, maar ook uw zoekmachine ranking en conversieratio’s.

  Tracht met een agency in zee te gaan dat gespecialiseerd is in het creëren van responsive, gebruiksvriendelijke websites die geoptimaliseerd zijn voor conversie en ontworpen om uw online aanwezigheid te maximaliseren.

  Een doeltreffende webshop biedt een naadloze winkelervaring, is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversies.

  Leadway bouwt op maat gemaakte e-commerce oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, met geïntegreerde SEO-best practices en mobiele optimalisatie om de verkoop te maximaliseren en een sterke online aanwezigheid te garanderen.

  Jazeker! Wij kunnen uw bestaande website of webshop analyseren en een redesign voorstellen om de prestaties te verbeteren.

  Dit kan variëren van het verbeteren van de gebruikerservaring en mobiele responsiviteit tot het optimaliseren van de site voor zoekmachines en het verhogen van de conversieratio’s.

  Wij beginnen we elk project met een diepgaand onderzoek naar uw merk, uw doelen en uw doelgroep.

  Op basis daarvan creëren we een uniek ontwerp dat uw merkidentiteit weerspiegelt, uw doelgroep aanspreekt en u onderscheidt van uw concurrenten.

  We integreren de nieuwste webtechnologieën en design trends om ervoor te zorgen dat uw site niet alleen nu opvalt, maar ook toekomstbestendig is.

  Wij starten altijd met een strategische planning sessie om uw doelen en vereisten goed te begrijpen.

  Vervolgens gaan we over op het ontwerp en de ontwikkeling, waarbij we nauw met u samenwerken om uw feedback te integreren.

  Na de lancering bieden we voortdurende ondersteuning en optimalisatie om ervoor te zorgen dat uw website of webshop blijft presteren op het hoogste niveau.