Realisaties

Leadway is een digital agency met meer dan 12 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van websites met een impact en het bedenken van doeltreffende online marketing campagnes.

laptop en gsm die website van GTM professional tonen

GTM Professional

Een gebruiksvriendelijke en krachtige nieuwe Woocommerce webshop ter ondersteuning van de rebranding van één van de grootste fabrikanten en marktleiders in hakselaars en professionele tuingereedschappen.

Merk positionering.

UX / UI design.

Nieuwe website op maat.

E-commerce

ERP koppeling (Adsolut)

E-Desk

Een nieuw logo en een nieuwe website met opfrissing van de look en feel voor deze erkende energiedeskundige in het Antwerpse.

Ontwerp nieuw logo.

Website ontwerp & ontwikkeling.

Zoekwoorden analyse

SEO diensten.

Project bekijken

Hypervault

Voor deze veelbelovende Belgische tech start-up ontwikkelden wij de nieuwe website, verfijnden we de huisstijl en worden alle online marketing activiteiten door ons uitgevoerd.

Ontwerp en verfijning huisstijl.

Ontwikkeling website.

Uitwerking digitale strategie.

Opvolging online marketing.

Kumo Bouwwerken

Aan de basis van Kumo’s zeer succesvolle online marketing campagne ligt een doordachte digitale strategie. Deze wordt ondersteund door het ontwerp van een nieuwe huisstijl die doorgevoerd werd op de website, de folders, het briefpapier en de bedrijfsvoertuigen.

Logo design.

Website ontwerp & ontwikkeling.

Digitale strategie

SEO diensten.

Google Ads.

Project bekijken

Levaco

Eén van de leading expediteurs in het Antwerpen maakte gebruik van onze diensten voor de ontwikkeling, het onderhoud en de verdere uitbouw van hun meertalige website voor zowel B2C als B2B klanten.

Webdevelopment

SEO diensten

Onderhoud

Kripton Standenbouw

Na de corona crisis werd de heropleving van deze gerenommeerde standenbouwer ingeluid met een nieuwe meertalige website die ondersteund zou worden door een online marketing campagne op meerdere fronten. De nadruk worden gelegd op het veelzijdige aanbod van Kripton en hun hoogst gepersonaliseerde aanpak.

Webdesign.

Webdevelopment.

SEO diensten.

Google Ads.

LinkedIn Outreach.

Project bekijken

Atlas Network

Atlas Network, Alfa Logistics en Apollo Alliance bieden hun leden in de logisitieke sector een groot palet aan gespecialiseerde diensten met hoge toegevoegde waarde. Leadway bouwde voor hen inmiddels meer dan 20 verschillende websites voor het aantrekken van nieuwe leden, het aankondigen van hun jaarlijkse leden conference en beveiligde portals waar leden terecht kunnen voor specifieke informatie.

Webdesign.

Web development.

SEO diensten.

ERP koppelingen (AFAS)

Shanti
Beauty Salon

Een opfrissing van de hele look en feel is zichtbaar in de nieuwe website van dit schoonheidsinstituut in Antwerpen.

Ontwerp logo.

Website ontwerp & ontwikkeling.

Onderhoud.

Project bekijken

Gianni Cars

Voor deze handelaar in tweedehandswagens uit Boom bij Antwerpen ontwikkelden we een website waarin hij zelf eenvoudig nieuwe wagens kan toevoegen in het aanbod. Aan de van handige filters (merk, bouwjaar, prijsklasse enz…) kunnen bezoekers het aanbod doorzoeken.

Ontwerp logo.

Ontwerp & ontwikkeling website.

Hosting en onderhoud.

Ramen Bagoteq

Als specialist in het aanbieden en plaatsen van kwalitatieve ramen en deuren heb je nood aan een representatieve website die je aanbod en diensen goed in de verf zet. Niet voor niets kwam Ramen Bagoteq bij Leadway terecht.

Ontwikkeling website.

SEO diensten

Google Ads

Onderhoud.

Project bekijken

Colormatics

Deze Limburgse fabrikant van gekleurde aluminium en PVC profielen was op zoek naar een websdesigner die hun aanbod goed… euhm… in de verf zou zetten. Wij zijn de uitdaging aangegaan!

Ontwerp & ontwikkeling website.

SEO diensten.

Onderhoud.

Grint Interieurdesign

Online interieurartikelen kopen met een modern design? Dat kan vanaf nu via de strakke e-commerce website van Grint. Leadway tekende present en zorgde voor het initieel ontwerp en het onderhoud van deze Wooccommerce webshop.

Website ontwikkeling.

E-Commerce.

Onderhoud

Project bekijken

Fashioncar

Voor de nieuwe website van Fashioncar in Antwerpen ging onze fotograaf ter plaatse foto’s nemen in de werkplaats en kon hij de passie en gedrevenheid van deze carrosseriehersteller goed in beeld brengen. Vervolgens slaagden we er ook in om dit mooi over te brengen in een moderne nieuwe website.

Fotografie.

Website ontwerp & ontwikkeling.

SEO diensten.

Onderhoud.

Krivi Tuinbouwmachines

Krivi uit Merelbeke importeert en verdeelt hoogstkwalitatieve machines voor tuinbouwautomatisatie. De uitdaging was om zowel het industriële aspect als het ecologische aspect van hun activiteit mooi te laten samensmelten in een nieuwe website. Missie geslaagd!

Website ontwerp & ontwikkeling.

SEO diensten.

Onderhoud.

Project bekijken