e-commerce

Webshop op maat

Een professionele webshop op maat om je verkoop te stimuleren. Meer conversie met jouw eigen online winkel en één enkel kanaal om al je transacties eenvoudig te beheren.

E-commerce

Beperkt door je e-commerce platform?

Hulp nodig met je webshop?

Onduidelijk aanbod.

De structuur of opbouw van je webshop is rommelig en de zoekfunctie is zeer beperkt. Klanten vinden niet wat ze zoeken en de navigatie op je website voelt als één grote zoektocht.

Slechte klantervaring.

Slechte navigatie, onvoldoende productinformatie, foutieve voorraad die wordt weergegeven, beperkte betalingsopties… Je klanten haken af, zo simpel is het.

Geen incentive tot kopen.

Je hebt wel een mooie webshop, maar de verkoopcijfers zijn één grote teleurstelling. Je kent niets van conversie optimalisatie, cross selling of upselling waardoor je veel opportuniteiten mist.

Bereik je klanten altijd en overal dankzij een professionele webshop.

Bereik je klanten altijd en overal dankzij een professionele webshop.


Wij helpen je met het opzetten van een betaalbare, professionele en gebruiksvriendelijke webshop. Met ons knap design straal je vertrouwen uit en dankzij een doordachte structuur van jouw shop vinden klanten makkelijk de weg naar jouw producten en de betaalpagina.

Online makkelijk gevonden worden

Wij bouwen webshops die online worden gevonden. Onze online marketeers en SEO specialisten zorgen ervoor dat jouw webwinkel scoort in Google waardoor jij meer klanten bereikt en meer omzet haalt.

Professioneel en doordacht design

We bouwen webshops die niet alleen aansluiten bij de look & feel van je merk, maar ook kwaliteit en vertrouwen uitstralen waardoor klanten bij jou kopen. Ons design legt alle aandacht bij jouw producten.

Eenvoudig en veilig online betalen

Snelle en veilige betalingsmogelijkheden voor je klanten. Wij zorgen voor de koppeling van je webshop met betaalsystemen die we kunnen koppelen aan je voorraadbeheer en boekhouding waardoor jij heel wat tijd wint.

Aandacht voor de customer journey

Een mooi design is niets waard als de klant de weg naar jouw producten niet vindt. Wij besteden veel aandacht aan gebruiksgemak van je webshop zodat je klanten in enkele clicks kunnen bestellen en betalen.

RECENTE PROJECTEN

logos van klanten van leadway
leadway-klanten-logos-mobile
het webshop team

Het Leadway team doet wat je vraagt en adviseert op een eerlijke manier. Ze denken echt mee, leveren kwalitatief werk en volgen alles accuraat op, iets wat voor ons heel belangrijk is. We zijn zeer tevreden met onze webshop en daarom hebben we ze nu ook ingeschakeld voor al onze online marketing activiteiten. Daar hebben we nog geen moment spijt van gehad.

webshop-logo

Matthias en Michiel
Zaakvoerders

e-commerce

Veelgestelde vragen over webshops.

Dat is natuurlijk afhankelijk van de grootte van je webshop en wat deze allemaal moet bevatten. Het kan dus flink variëren. Kleinere webshops zonder koppelingen met een kassasysteem of ERP software proberen we steeds binnen de 6 tot 8 weken online te hebben. Voor echt complexe e-commerce projecten kan dat oplopen naar 12 tot 16 weken.

Zeker en vast! Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een laptop met een browser en een internetverbinding. Elke webshop is gekoppeld aan een eenvoudig beheersysteem (Wordpress en Woocommerce), waarmee je alle producten eenvoudig kunt aanpassen naar je wensen. Zo voeg je in enkele seconden een nieuwe product toe of pas je prijzen aan.

Wij bouwen al onze webshops in WordPress Woocommerce, dat is het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo ben je zeker dat jouw site jaren meekan, en geniet je van alle voordelen dat dit CMS met zich meebrengt.
Wil je meer weten over de voordelen van Woocommerce, neem dan gerust contact.

Wij werken niet met contracten. Wij bouwen uw webshop op maat voor een afgesproken prijs dus zit je zeker niet vast aan ons nadien. Nadien beheren wij natuurlijk graag jullie hosting en zorgen we ervoor dat de webshop up to date blijft. Hiervoor rekenen we een vast bedrag per jaar.

De kans op succes van uw webshop is voor een groot deel afhankelijk van een goede voorafgaande analyse en een doordachte strategie. Zomaar snel een webshop koppelen aan een bestaande website kàn technisch gezien zeker en vast, maar de kans dat die bestaande website in lijn is met de e-commerce strategie die we voor jou hebben uitgetekend is redelijk klein. We slaan het idee echter niet zomaar af. We bestuderen dergelijke vragen aandachtig en zullen ons antwoord steeds toelichten zodat je weet wat en waarom.

Doordat er zoveel verschillende mogelijkheden en opties verbonden zijn aan e-commerce is het voor ons onmogelijk om vaste prijzen te hanteren. Voor het succes van uw webshop vinden we het bovendien ook heel belangrijk dat er een grondige analyse gebeurd voor we beginnen met ontwerpen en dat we samen ook een strategie bepaald hebben voor het succes van uw webshop.

We geloven ook niet in vaste voorgebakken templates. Jouw merk en het design van je webshop moeten zich onderscheiden van je concurrenten en perfect inspelen op de wensen en verwachtingen van jouw doelgroep.

Verder dient er nagedacht te worden over betalingssystemen, automatisch facturatie, verzendingsopties of misschien een koppeling aan uw ERP software of uw boekhoudpakket…

Een absoluut minimum budget? Reken 5.000 euro.

Ja graag! Wij hebben jaren ervaring in het opzetten van slimme Google Ads of social media advertenties voor webshops dus contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

grint website op laptop en smartphone-cutoff
grint website op laptop en smartphone

Diensten

Dit doen we ook


Webdesign & Development

Websites die aanspreken, efficiënt zijn en een optimale gebruikservaring bieden op alle devices. We vertrekken steeds vanuit een grondig onderzoek en creëren een uniek ontwerp dat kracht en authenticiteit uitstraalt.

Merk Positionering & Strategie

Een onderscheidende positionering is het fundament van succesvolle marketing. Je positionering en de daaraan gekoppelde digitale strategie helpen jou om keuzes te maken op het gebied van marketing en communicatie.

Online Marketing Campagnes

Conversies door gerichte boodschappen naar de juiste doelgroep. Met Google Ads bereiken we mensen die in uw producten en services geïnteresseerd zijn. Ook adverteren via social media is bijzonder effectief!