Visuele identiteit

Logo Design

Je bedrijfslogo is het uithangbord van je zaak. Wij ontwerpen een logo dat past bij je merk, dat vertrouwen wekt en waardoor je (potentiële) klanten je serieus nemen.

je bedrijfslogo

Het belangrijkste onderdeel van jouw visuele merkidentiteit.

Hoe reageren mensen op jouw logo?

Ons logo is te complex.

Jullie logo bevat te veel details, het achterliggend verhaal is vergezocht of er staat een slogan bij die niemand snapt.

Ons logo is verouderd.

Met alleen maar SEO speel je niet slim in op alle fases van de customer journey van je doelgroep en laat je heel wat kansen liggen.

Ons logo is vergetelijk.

Jullie logo valt niet op en er is ook geen verband met jullie activiteit waardoor het niet opvalt en mensen het gauw vergeten.

Wij versterken je uitstraling met een modern maar tijdloos logo.

Wij versterken je uitstraling met een modern maar tijdloos logo.


Leadway staat voor unieke ontwerpen die passen bij je bedrijfs-DNA. We zetten uw bedrijfsvisie om in een sterk concept en tekenen een nieuwe corporate brand uit.

Herkenbaar

Vraag je eens af als je naar je eigen logo kijkt: is dit logo herkenbaar? Wij ontwerpen een onderscheidend logo. Dit bereiken we door het logo eenvoudig te maken en ervoor te zorgen dat het bij jouw bedrijf past. 

Tijdloos

De identiteit van je bedrijf is niet bedoeld om vaak vernieuwd te worden. Van briefpapier tot website, van autobelettering tot advertentie, wij leveren een logo dat de tijd kan weerstaan.

Flexibel

We zorgen voor een traploos schaalbaar logo dat bruikbaar is op verschillende media en in verschillende vormen en maten, in kleur of zwart/wit.

RECENTE PROJECTEN

logos van klanten van leadway
leadway-klanten-logos-mobile
jan brits - zaakvoerder van e-desk

“Leadway heeft voor ons een nieuw logo en website ontwikkeld. Ze waren er meteen op gebrand om een goed resultaat te leveren en wisten de beleving van ons bedrijf goed over te brengen met veel gevoel voor kleur en stijl, wat resulteert in een professionele uitstraling.”

e-desk logo

Jan Brits
Zaakvoerder

stappenplan

Onze ontwerpen volgen steeds dezelfde stappen. Omdat ze gewoon geweldig werken!

Tijdens een eerste gesprek probeert de logo designer de identiteit van het bedrijf te leren kennen.
Wat biedt het bedrijf aan? Wie is de doelgroep? Wat zijn de kernwaarden en welke boodschap wil het bedrijf overdragen?

Een goed logo ontwerp onderscheidt je van concurrenten.
Daarom onderzoekt de logo designer ook de logo’s van directe concurrenten, inclusief de plus- en minpunten.
Dit biedt inspiratie voor een ijzersterk logo dat opvalt.

Bedrijfslogo’s komen in allerlei soorten en maten.
Als klant is het goed om een idee te hebben van wat je wilt. Een klein typografisch logo? Een monogram? Of juist een symbool dat jouw bedrijf goed representeert?
Een logo designer kan je hierin ook adviseren.

Lettertypes hebben ontzettend veel invloed op de uitstraling van logo’s. Een handgeschreven lettertype staat voor ambachtelijkheid en luxe, terwijl een schreefloos lettertype strak en modern is. De logo designer speelt met verschillende lettertypes die zowel het logo ontwerp als je bedrijf complementeren.

We koppelen kleuren sterk aan emoties.
Waar rood spannend en krachtig is, is roze juist zacht en vrouwelijk. Geel zorgt voor een opgewekte uitstraling, terwijl bruin in verband wordt gebracht met de natuur.
De freelance logo maker denkt dus ook na over het juiste kleurenpalet, altijd in samenspraak met de klant.

e-desk website op laptop en smartphone-cutoff
e-desk website op laptop en smartphone

Diensten

Dit doen we ook


Merk Positionering & Strategie

Een onderscheidende positionering is het fundament van succesvolle marketing. Je positionering en de daaraan gekoppelde digitale strategie helpen jou om keuzes te maken op het gebied van marketing en communicatie.

E-Commerce & ERP Integraties

Een professionele webshop op maat om je verkoop te stimuleren. Eén online kanaal om alle transacties eenvoudig beheren en opvolgen. Een aanvullende koppeling met je ERP systeem optimaliseert je e-commerce proces..

Online Marketing Campagnes

Conversies door gerichte boodschappen naar de juiste doelgroep. Met Google Ads bereiken we mensen die in uw producten en services geïnteresseerd zijn. Ook adverteren via social media is bijzonder effectief!